Vacature verhuurder

Als verhuurder binnen de Stichting Dr. Ariënsgroep Scouting Ulft vervul jij een belangrijke rol met betrekking tot het gezond houden van de Stichting. En zo, draag je ook bij aan het verzorgen van een veilige en leuke plek voor jeugd, jongeren en volwassenen om elkaar te ontmoeten en samen te genieten van het Scouting spel.

Wat zoekt Scouting Ulft in een Verhuurder

Als verhuurder ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de verhuurplanning en het maken van afspraken met de huurders. Verder stel je de huurovereenkomsten op en stuur je (in samenwerking met de penningmeester) de factuur voor het verblijf. Je zorgt er daarnaast ook voor dat het leiding team altijd op de hoogte is van de momenten waarop het gebouw verhuurt is zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Als laatste handel je de sleuteloverdracht af met de huurders op het moment van arriveren en het moment van vertrek.

In andere worden, als verhuurder ben je zelfstandig als het aankomt op gestructureerd werken en plannen, je bent communicatief vaardig en hebt een proactieve houding.

Omdat de verhuurder tevens bestuurder is binnen de stichting is het van belang dat je bereid bent om je in te schrijven bij Scouting Nederland en de KVK. Verder zal er ook gevraagd worden om een VOG aan te leveren deze stappen worden allemaal vergoed.

Wat heeft Scouting te bieden

Scouting Ulft heeft vrijwilligers van alle leeftijden, hiermee hebben wij een gevarieerd team dat altijd voor elkaar klaar staat.

De vrijwillige functies van Scouting Ulft zijn zeer uitdagend en bieden daarom ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Naast het in de praktijk verder groeien is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse trainingsavonden die beschikbaar worden gesteld vanuit Scouting Nederland en/of Scouting Achterhoek.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen?

Neem dan snel contact met ons op.